Sima kakaós piskóta az alapja, 10 tojásból csináltam, és elosztottam egy 24, és 16 cm-es tortaformában.
Az alja csokis, a teteje vaniliás, a rózsák pillecukor fondantból vannak.
A krémhez 1,5 l tejet feltettem forrni, és megfőztem benne 5 csomag vaniliás pudingot, hagytam kihűlni.
Ha kihűlt tettem bele 2 cs habpótló port, és jó sokáig habositottam, szétosztottam 1/3-2/3 arányban, és a kevesebbhez 1 tábla olvasztott csokit kevertem.
Először betöltöttem, és bevontam mindkét piskótát krémmel, és hűtőbe tettem egy kicsit dermedni:
Az alsó tortán bejelöltem hol lesz a felső, és szúrtam bele hurkapálcákat, hogy ne süllyedjen be a felső:
A kicsit rátettem egy eldobható tálcára, és úgy tettem a nagyra:
Ezután már csak a diszités marad, ami kedvünk szerint történik, én most az ellentétes szinekkel próbáltam játszani egy kicsit!
Először betöltöttem, és bevontam mindkét piskótát krémmel, és hűtőbe tettem egy kicsit dermedni:
Az alsó tortán bejelöltem hol lesz a felső, és szúrtam bele hurkapálcákat, hogy ne süllyedjen be a felső:
A kicsit rátettem egy eldobható tálcára, és úgy tettem a nagyra:
Ezután már csak a diszités marad, ami kedvünk szerint történik, én most az ellentétes szinekkel próbáltam játszani egy kicsit!
Nagyon szép!!
VálaszTörlésszia! gyönyörü lett!!! a díszítés különösen tetszik!
VálaszTörlésKöszönöm szépen!!
VálaszTörlésDe szép! :) és ezek a csokirózsák... nyami!
VálaszTörlés