Delfint kértek tőlem, a delfin ugye szürke, de nem lesz olyan szép szürkén mint kéken, úgyhogy inkább kék lett!!6 tojásos kakaós piskótát sütöttem, kivágtam belőle a delfin formát, kettévágtam, és megtöltöttem.
A töltelék tejszinhab, és reszelt gesztenyemassza, mondhatni gesztenyepüré..


Én ilyen tortákat nem tudnék készíteni.Szerintem ehez tehetség kell...
VálaszTörlésNagyon szép és aranyos lett!!! :) Tényleg nagyon tehetséges vagy!
VálaszTörlésNiki, csak elszántság, semmi más!!! De köszönöm!!
VálaszTörlésLivi, köszönöm, szerintem nem vagyok az, de ha mások igy látják az boldoggá tesz!!!
Puszi neketek!!
Apám :O csak tátom a számat hát ezek a torták valami csodák !!!!!!!!!
VálaszTörlésNagyon örülök, hogy ide találtam:) )))Jövök rendszeren :))))
És köszönöm, hogy te is rám találtál !!
Gratulálok!!! Eszméletlen milyen gyönyörűségeket készítesz!!! Én csak lesek, persze leesik az állam közben!!:)
VálaszTörlésSzia!
VálaszTörlésOlvasom, hogy fondant alá tejszínes krémet tettél. Nem oldotta a fondantot? Azt a tanácsot kaptam, hogy fondant alá vajkrémet tegyek.
Nagyon szép az oldalad, gyönyörűek a tortáid. (...és mivel kisfiamnak minden traktor, ami nagy és búg, lehet, hogy "ellopom" a traktortortád receptjét a szülinapjára :-))
Krisztina, köszönöm! AAranyos vagy, én is örülök hogy rád találtam!!
VálaszTörlésGizi, köszönöm, neked is sikerülne!
Kati, ha túl vékony a fondant akkor tényleg csúszkál, meg kilyukad, és nem szeretem használni én sem, de tudtam, hogy gyorsa el fog fogyni, azért tettem alá!
Amúgy tényleg a vajkrém a legjobb, vagy főzött krém!
Nyugodtan használd a recit, elvégre azért van!!:)))
Nagyon szép lett a tortád, Vica! :))
VálaszTörlés