A krém: 1 l tejben megfőzök 2 cs csokipungot, és beletördelek 1 tábla csokoládét, ha kihűlt habositom egy kocka margarinnal.
Mielőtt megkenem a lapokat a krémmel, meglocsolom rumos cukorsziruppal.
Kivülre is krém kerül.
A kosár fülét , a masnit és a virágokat már előző nap megcsináltam, hogy keményedjen, egy drót köré fondant-ot tekertem, ez lett a fül.
Beleszúrkáltam a virágokat, sokkal több kellett volna, de nem volt már időm, igy az jutott eszembe, hogy kókuszreszeléket zöldre szinezek, és kitöltöm vele az üres helyeket, hát ez lett belőle..
Ennél gyönyörűbb nem is lehetett volna! Gratulálok!:)
VálaszTörlésNagyon szép lett Vica! :)
VálaszTörlésEz a virágos kosár gyönyörű lett!Ezek után az én tortámat nem is merem felrakni:(
VálaszTörlésSedith, nagyon köszönöm!! Azért fért volna még rá virág!!
VálaszTörlésGabi, köszönöm!!
Niki, köszönöm!
Nem az a lényeg, hogy nagyon csicsás legyen, hanem hogy fincsi, ezek a torták csak azért vannak kicicomázva, mert nem saját részre készülnek!
Biztos vagyok benne hogy a tiéd is gyönyörű lesz!!!