2010. február 27., szombat

Virágkosár torta

Az alapja 4 lap alap piskóta, a töltelék csoki krém, egy kis rumos beütéssel.
A krém: 1 l tejben megfőzök 2 cs csokipungot, és beletördelek 1 tábla csokoládét, ha kihűlt habositom egy kocka margarinnal.
Mielőtt megkenem a lapokat a krémmel, meglocsolom rumos cukorsziruppal.
Kivülre is krém kerül.
A kosár fülét , a masnit és a virágokat már előző nap megcsináltam, hogy keményedjen, egy drót köré fondant-ot tekertem, ez lett a fül.
Beleszúrkáltam a virágokat, sokkal több kellett volna, de nem volt már időm, igy az jutott eszembe, hogy kókuszreszeléket zöldre szinezek, és kitöltöm vele az üres helyeket, hát ez lett belőle..

4 megjegyzés:

  1. Ennél gyönyörűbb nem is lehetett volna! Gratulálok!:)

    VálaszTörlés
  2. Ez a virágos kosár gyönyörű lett!Ezek után az én tortámat nem is merem felrakni:(

    VálaszTörlés
  3. Sedith, nagyon köszönöm!! Azért fért volna még rá virág!!

    Gabi, köszönöm!!

    Niki, köszönöm!
    Nem az a lényeg, hogy nagyon csicsás legyen, hanem hogy fincsi, ezek a torták csak azért vannak kicicomázva, mert nem saját részre készülnek!
    Biztos vagyok benne hogy a tiéd is gyönyörű lesz!!!

    VálaszTörlés